Pankkipalvelut ja digiaika

Lainamarkkinat

Meillä on yhteistyökumppaneita monelta eri alalta, myös lainamarkkinoilta, joiden tarjouksia esittelemme teille tässä:

Saldolimiitti

Limiitti.fi on nyt edullisempi Saldolimiitti

Limiitti.fi on nyt osa Saldoa ja samalla saanut nimekseen SaldoLimiitti. Verkkosivujen ilmettä on uudistettu ja samalla on uudistunut myös SaldoLimiitin hinnasto.

Voit hakea nyt entistä edullisempaa, mutta edelleen yhtä joustavaa 2000 € lainaa, jota voit nostaa pienissä erissä tilillesi aina tarvitsemasi summan verran. SaldoLimiitin uudistuneet hinnat ovat:

Rahalaitos

Rahalaitos on suosituin suomalainen lainanvälityspalvelu. Rahalaitos on kilpailuttanut ja yhdistänyt satojatuhansia lainahakemuksia suomalaisten eduksi vuodesta 2011.

Lainan kilpailuttaminen kauttamme on helppo ja nopea prosessi:

– Yhdellä hakemuksella tavoittaa jopa yli 25 lainanmyöntäjää.
– Asiakas voi itse vertailla omalla sivullaan saamiaan tarjouksia.
– Palvelu on maksuton eikä sido hakijaa mihinkään.
– Vakuudetonta lainaa voi hakea jopa 70.000 €.
– Maksuaika 1-15 vuotta.
– Rahalaitos on tunnettu ja suosittu lainanvälityspalvelu.


Vippi.fi

Vipin varsinainen lainatuote on 2000 € jatkuvaluonteinen joustoluotto, jolta voi tehdä nostoja joustavasti aina tarpeen mukaan missä ja milloin vain. Nostot tehdään tekstiviesteillä tai MySaldo -verkkopalvelussa ja rahat siirtyvät asiakkaan tilille heti 24/7 (poikkeuksena ensimmäinen nosto, joka maksetaan klo 7 – 23 välisenä aikana).

Lainahakemus verkossa on lyhyt, ja sen täyttäminen on aina ilmaista ja helppoa eikä vaadi erillisten palkka- tai tulotositteiden lähettämistä. Lainapäätökset tehdään aina reaaliaikaisesti 24/7.

Joustoluoton hinnoittelu on edullinen – ei nostoja ei kuluja. Takaisinmaksu tapahtuu erissä tai kerralla. Kuukausittainen minimilyhennys 2000 € Vipissä on alkaen vain 49 €. Selkeä takaisinmaksuohjelma helpottaa asiakkaiden arjen pyöritystä eikä yllättäviä piilokuluja tule. Vippi on reilu – se suomalainen arjen rahoittaja jo vuodesta 2006.

Lainaa24.fi

Lainaa24.fi is a popular Finnish loan service. Lainaa24.fi primary mission is to find best possible loan

solution for each customer.

Lainaa24.fi operates as an independent loan broker, who represents over 25 well known loan providers and

banks. Offers can be seen in minutes and the payments for the customer are fast.

Lainaa24.fi offers a possibility to apply for a loan between 500 – 70.000 € without collateral. Lainaa24.fi

service is free of charge to the customer.

Lainaa24.fi site is mobile friendly and there are no deletions.


Yrityslainaa

Onko sinulla yritys, joka tarvitsee pikaisesti rahoitusta, tai sinulle on tulossa uusi hanke, joka tarvitsee tukea investointiin. Nettilainat.fi tuo esille myös yritysrahoituksen palveluita mahdollisimman laajalla skaalalla, jotta teillä olisi yksi hyvä sivusto, käydä tarkastamassa tämän hetken tarjonta.

LainanantajaLaina minLaina maxLaina aikaHae lainaa
Capital Box5 000 €3 000 000 €max 60 kkHae yritysluottoa
Yritysluotto.fi3 000 €100 000 €3 – 18 kkHae yrityslainaa
BusinesCredit.fi1 000 €100 000 €3 – 24 kkHae yritysluottoa
Saldo Bank2 000 €50 000 €6 – 18 kkHae yrityslainaa
Finrahoitus2 000 €10 000 €6 – 24 kkHae yritysluottoa
Yrityslainan kustannukset perustuvat yrityksesi yksilölliseen arviointiin, jonka teemme lähetettyäsi hakemuksen. Yrityslainan koron keskiarvo vaihtelee yrityksestäsi riippuen. Yrityslainan korko on yksilöllinen ja mukautetaan yrityksesi liikevaihdon, toimialan, luottoluokituksen ja kassavirran perusteella. 

Sijoituspalveluita

ViaInvest

VIAINVEST is a peer-to-peer lending platform offering private lenders/individuals and legal entities an opportunity to invest into short-term consumer loans originated across Europe. VIAINVEST provides investors an access to non-bank lending sector by creating a safe and transparent investment environment where investors are able to earn up to 11% p.a. on their capital. To maximize the investing experience VIAINVEST has developed several important features, such as a Buyback Guarantee and auto-invest option to make the investment process reliable, simple and seamless.

Robocash

Robo.cash is a European P2P investment platform working inside an international financial holding Robocash Group. On the platform, you can invest in loans placed by the holding’s companies from Kazakhstan, Spain, Singapore and Vietnam. Investors’ funds on the platform are protected by a buyback guarantee and a group guarantee provided by the holding.