Pankkipalvelut ja digiaika

Uusi aikakausi rahoituspalveluissa: Tutustu uudistettuun SaldoLimiittiin ja SaldoLainaan

Uudistus tuo tehoa rahoitusratkaisuihin

Saldo on kokenut merkittävän uudistuksen vuoden 2019 alussa. Tämä rahoitusalan toimija on päivittänyt tuotteensa vastaamaan nykyaikaisen asiakkaan tarpeita. Joustoluotto on muutettu SaldoLimiitiksi ja kulutusluotto SaldoLainaksi. Tämän myötä lainatuotteiden hinnat ovat kokeneet päivityksen, ja samalla verkkosivut ovat saaneet raikkaan uuden ilmeen.

Yhdistettyjen palveluiden edut

Saldoon on yhdistetty aiemmin erillisinä toimineet Limiitti.fi ja Laina.com. Näin Saldo tarjoaa nyt entistäkin monipuolisempia rahoitusvaihtoehtoja. SaldoLimiitti on joustava lainavaihtoehto, joka mahdollistaa lainan nostamisen tarpeen mukaan jopa ympäri vuorokauden. Sen sijaan SaldoLaina on kulutusluotto, joka tarjoaa suurempia lainasummia kertanostoina, väliltä 1000 – 10 000 €.

Saldo Finance Oyj:n tausta

Kaikki mainitut brändit ovat Saldo Finance Oyj:n tuotteita. Tämä suomalainen rahoitusalan yritys on toiminut alalla jo yli vuosikymmenen, alkaen vuodesta 2006. Yrityksen pitkä kokemus ja asiantuntemus takaavat luotettavat ja asiakaslähtöiset rahoitusratkaisut.

SaldoLaina yksityiskohdat

SaldoLaina on suunniteltu joustavuus ja asiakkaan tarpeet huomioiden. Lainasummat vaihtelevat 1000 ja 10 000 euron välillä, ja kuukausierät ovat valittavissa useista eri vaihtoehdoista. Todellinen vuosikorko on kilpailukykyinen, ja maksuaika voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan.

SaldoLimiitin käyttömahdollisuudet

SaldoLimiitti tarjoaa 2000 euron jatkuvan luottorajan, jonka voi käyttää milloin tahansa. Ei ole kiinteää maksuaikaa, joten asiakas voi päättää itselleen sopivimman tavan lyhentää lainaa. Tämä tekee SaldoLimiitistä erittäin joustavan vaihtoehdon päivittäiseen rahoitustarpeeseen.

Asiakaskokemus keskiössä

Saldo Finance Oyj on palvellut yli 500 000 tyytyväistä asiakasta, tarjoten heille räätälöityjä ja joustavia rahoitusratkaisuja. Yrityksen pitkä kokemus ja vahva asema markkinoilla takaavat sen, että asiakkaat saavat parasta mahdollista palvelua ja tukea rahoitusasioissaan.

Yhteenveto

Saldo Finance Oyj:n tuotteet, SaldoLimiitti ja SaldoLaina, ovat modernit ja käyttäjäystävälliset rahoitusratkaisut tämän päivän tarpeisiin. Uudistukset ja yhdistelmäpalvelut tarjoavat asiakkaille monipuolisia ja joustavia lainavaihtoehtoja. Etsitpä sitten lyhytaikaista joustoluottoa tai suurempaa kulutusluottoa, Saldo tarjoaa luotettavat ja kilpailukykyiset vaihtoehdot.

SaldoLlimiitti luottotyyppi: 2000 € jatkuva laina. Vuotuinen nimelliskorko 19,9 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Todellinen vuosikorko: 29,6 %. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: takaisinmaksettava summa yhteensä 2 295 € mikäli asiakas nostaa kerralla 2000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Lainan maksuaika: 33kk maksettaessa minimilyhennyksin.

Trackbacks & Pings

 • Uudistuneet SaldoLimiitti ja SaldoLaina – Tutustu nyt - Sijoituskohde :

  […] Saldo on uudistunut vuoden 2019 alussa, tuoden markkinoille päivitetyt rahoitustuotteet. Aiemmin tunnettu joustoluotto on nyt nimeltään SaldoLimiitti ja kulutusluotto tunnetaan SaldoLainana. Uudistuksen myötä lainojen ehdot ja hinnat on päivitetty, ja samalla Saldo on uudistanut verkkosivustonsa, tarjoten asiakkailleen entistä selkeämmän ja käyttäjäystävällisemmän kokemuksen. […]

  7 kuukautta ago
 • Tutustu uudistuneeseen SaldoLimiittiin ja SaldoLainaan - Sijoitusasiantuntijat.fi :

  […] SaldoLimiitti ja SaldoLaina ovat innovatiivisia tuotteita, jotka vastaavat nykyajan kuluttajien tarpeisiin. Niiden avulla asiakkaat voivat hallita talouttaan entistä joustavammin ja tehokkaammin. […]

  7 kuukautta ago
 • Suomalaiset rahoituspalvelut muutoksessa – mihin suuntaan olemme menossa? - :

  […] Suomalaiset rahoituspalvelut ovat selvästi siirtymässä kohti digitaalisempaa, asiakaslähtöisempää ja vastuullisempaa tulevaisuutta. Tämä muutos tuo mukanaan sekä haasteita että mahdollisuuksia niin rahoituslaitoksille kuin asiakkaillekin. Olennaista on pysyä ajan tasalla muutosten suunnista ja sopeutua jatkuvasti muuttuvaan toimintaympäristöön. […]

  7 kuukautta ago
 • Suomalaiset rahoituspalvelut muutoksessa – Uuden aikakauden haasteet ja mahdollisuudet - Osakesijoitus :

  […] Suomalaiset rahoituspalvelut ovat siirtymässä kohti yhä digitaalisempaa, asiakaslähtöisempää ja vastuullisempaa tulevaisuutta. Tämä muutoksen aalto tarjoaa sekä haasteita että mahdollisuuksia rahoituslaitoksille ja heidän asiakkailleen. On tärkeää pysyä ajan tasalla alan kehityssuunnista ja sopeutua jatkuvasti muuttuvaan toimintaympäristöön. […]

  7 kuukautta ago

Vastaa