Pankkipalvelut ja digiaika

Vakuudeton laina lainatarpeeseen

Miksi et hakisi lainaa muualta kuin siltä tutulta paikallispankilta? Ehkä nykyään monesti on syynä se, että pankit ovat vähentäneet henkilökohtaista palveluaan ja siten ne eivät eroa enää paljoakaan muista netin palveluista. Toisaalta taas ihmiset ovat oppineet kilpailuttamaan kaiken muunkin, joten miksei myös lainanhakemista. Tässä esittelemme sinulle yhden vaihtoehdon vakuudettoman lainan hakemiselle: Bondoran.

Nopeampi ja helposti lähestyttävämpi kuin pankki

Pankeilla on yleensä tiukat ehdot lainojensa suhteen ja heidän lainanhakuprosessi vie paljon aikaa. Myös Bondoran velvollisuus on varmistaa, että olet oikeutettu hakemaan lainaa, mutta Bondoran teknologian ansiosta se pystyy tarjoamaan hetkessä juuri sinulle sopivaa lainaa. Kuten pankeilla, myös Bondoralla on edulliset korot ja henkilökohtaiset lainatarjoukset.

Erilainen kuin muut lainantarjoajat

Vaikka lainan vuosittaista kokonaiskorkoa on rajoitettu laissa, monet pikalainaa tarjoavat yritykset laskuttavat korkoprosentin lisäksi suuria sopimuskuluja tai viivästykorkomaksuja.

Bondoran järjestelmä laskee henkilökohtaisten tietojesi ja luottohistoriasi mukaan parhaimman mahdollisen korkoprosentin. Bondoralla ei ole piilokuluja, joten voit olla varma että pystyt maksamaan lainasi takaisin.

Jos sinulla on maksamattomia pikalainoja, suosittelemme miettimään niiden takaisinmaksua Bondoran lainan avulla.

Miksi lainata Bondorasta?

 • Lainan määrä 500€ – 10000€
 • Lyhennysaika 3 – 60 kuukautta.
 • Bondoran järjeestelmä laskee henkilökohtaisten tietojesi ja luottohistoriasi mukaan parhaimman mahdollisen
 • Nopeampi ja helposti lähestyttävämpi kuin pankki
 • Ei piilokuluja
 • Yli 300 000 asiakasta

Vakuudettomia Bondoran lainoja on erittäin helppo hakea

 • Lainatarjous 1 minuutissa!
 • Lainan haku tapahtuu täysin verkossa
 • Ei lisäkuluja lainan lyhentämisestä etuajassa
 • Voit valita oman kuukausittaisen lainalyhennyksesi

Mikä on vakuudeton laina?

Vakuudeton laina on nimensä mukaisesti laina, jota varten et tarvitse vakuuksia. Voit hakea lainaa ilman vakuuksia joko isompaa kertaluontoista hankintaa tai useita pienempiä menoja varten. Vakuudetonta lainaa on helppoa hakea suoraan verkossa, ja voit räätälöidä sen juuri sinun tarpeisiin ja talouteen sopivaksi. Se on kulutusluotto, jonka lopulliset luottokustannukset muodostuvat lainasumman lisäksi korosta ja luotonhoitomaksuista.

Vakuudeton laina mahdollistaa nopean lainaprosessin

Monilla on edelleen käsitys, että varsinkin isoa lainaa hakiessa hakijalla täytyisi olla takaaja tai vakuuksia lainaa varten; kiinteistöjä, arvopapereita, asiakirjoja tai fyysisiä esineitä. Kaikista suurimpiin lainoihin, kuten asuntolainaan tämä päteekin edelleen. Asuntolaina onkin käytännössä aina vakuudellinen laina syystä, että lainan vakuutena on ostettava asunto.

Täysin vakuudetonta lainaa voi kuitenkin saada jopa 60 000 euroon saakka. Useat verkossa haettavat lainat ovat vakuudettomia ja niitä tarjoavat lukuisat pankit ja rahoituslaitokset. Läheskään kaikkiin lainoihin ei siis tarvita vakuuksia. Usein 18 vuoden ikä ja säännölliset tulot riittävät lainan saamiseen.

Vakuudetontakin lainaa voi muuttaa

 • Pidä lyhennysvapaata lainapääoman maksusta
 • Pidennä tai lyhennä maksuaikaasi
 • Valitse sinulle sopiva kuukausittainen maksupäivä

Bondora tarjoaa B Secure palvelunsa kautta mahdollisuuden niin hakea maksuvapaata, kuin muuttaa maksuaikataulua, pidentää laina-aikaa tms, liittyen oman taloutesi muuttuviin tilanteisiin. Tarvittaessa voit myös muuttaa maksupäivää. Näet lainan nykytilan ja voit hakea muutoksia kirjautumalla sisään Bondoran tilillesi.

Muuta ajanvietettä

Kun sitten ajattelee niitä oman talouden mahdollisia ratkaisuja, saattaa väliin kaivata vähän kevyempää mietittävää, niin nettiruutu.fi tarjoaa arvosteluja ja uutisia suoratoistokanavien ohjelmatarjonnasta. Ja jos olet kiinnostunut uusista eurooppalaisista autoista, niin niihin liittyviä uutisia on tarjolla europeancars.fi sivustolla – tai jos oletkin kiinnostunut enemmän vastuullisesta kuluttamisesta niin vastuullinensuomi.fi tarjoaa lisää luettavaa. Hyviä lukuhetkiä laina-asioiden harkinnan välissä.

Vastaa