Pankkipalvelut ja digiaika

Mastercard hyväksyy Zwipe Pay Biometric Card Platform -alustan

Zwipe AS, johtava biometristen maksukorttiratkaisujen toimittaja, on ylpeä voidessaan ilmoittaa, että se on saanut Mastercardilta component conformity statement (”CCS”) -sertifikaatin Zwipe Pay -alustalle, joka on edistynein ja integroitu biometrinen korttiratkaisu, joka on kaikkien markkinoilla olevien älykorttivalmistajien (”CCM”) saatavilla.

Tämän CCS-sertifikaatin avulla Zwipen asiakkaat, SCM: t, voivat hyödyntää Zwipen sertifiointituloksia saadakseen Hyväksymiskirjeen (”LoA”) Mastercardilta omille biometrisille maksukorteilleen, jotka on rakennettu Zwipe Pay -alustalle.

Zwipe läpäisi kaikki Mastercard CCS -sertifikaatin saamiseksi tarvittavat testit. Tämä sertifikaatti vahvistaa, että Zwipe Payn biometrinen maksukorttialusta täyttää kaikki Mastercardin vaatimat turvallisuus-, luotettavuus-, toiminnallisuus- ja suorituskykystandardit. Zwipen täydellinen end-to-end-biometrinen maksukorttialusta on nyt valmis SCM:ien täydelliseen käyttöönottoon Mastercard-korttien tuottamiseksi.

Liikkeeseenlaskijat voivat nyt työskennellä CCM:iensä kanssa kehittääkseen ja käynnistääkseen Zwipe Payhin perustuvia biometrisiä maksukortteja ja hyödyntääkseen Mastercardin maailmanlaajuista verkostoa Mastercardin biometristen maksukorttien toimittamiseen kaikkialla maailmassa. Liikkeeseenlaskijoilla on mahdollisuus luoda erilaistumista, nopeuttaa asiakashankintaa, kohottaa uskollisuutta ja luoda uusia tulovirtoja.

Kuluttajat hyötyvät kätevämmistä, turvallisemmista ja varmemmista maksutavoista.

”Mastercardin sertifioima Zwipe Pay -alusta on merkittävä virstanpylväs ja merkittävä edistysaskel Zwipelle ja asiakkaillemme. Tämä kehitys nopeuttaa entisestään liikkeeseenlaskijoiden pilotteja ja mastercardin verkostoon perustuvia suunniteltuja lanseerauksia. Polku on nyt avoinna älykorttivalmistajille ja -liikkeeseenlaskijoille ympäri maailmaa sertifioida, tuottaa ja ottaa käyttöön Zwipe Payhin perustuvia Mastercard-biometrisiä kortteja ”, sanoi Zwipen toimitusjohtaja Robert Puskaric.

Näihin tietoihin sovelletaan asetuksen EU 596/2014 19 artiklan 3 kohdan ja Norjan arvopaperikauppalain 5-12 §:n julkistamisvaatimuksia, ja ne ovat tietoja, jotka Zwipe AS on velvollinen julkistamaan Euronext Growth Oslossa (Euronext Growth Oslo Rule Book – Part II) ja Nasdaq First North Growth Market -markkinapaikalla kaupankäynnin kohteeksi otettujen yritysten jatkuvien velvoitteiden mukaisesti.

Tietoja Zwipestä

Zwipe uskoo, että jokaisen ihmisen luontainen ainutlaatuisuus on avain turvallisempaan tulevaisuuteen. Työskentelemme suurella intohimolla kansainvälisten organisaatioiden, toimialojen ja kulttuurien verkostoissa tehdäksemme mukavuudesta turvallisen ja varman. Olemme edelläkävijöitä seuraavan sukupolven biometristen korttien ja puettavien laitteiden tekniikassa maksu- ja fyysisen ja loogisen kulunvalvonnan ja tunnistamisen ratkaisuissa. Lupaamme asiakkaillemme ja kumppaneillemme syvällistä näkemystä ja kitkattomia ratkaisuja, jotka takaavat saumattoman käyttökokemuksen innovatiivisilla biometrisillä tuotteillamme ja palveluillamme. Zwipen pääkonttori sijaitsee Oslossa, Norjassa, ja sillä on maailmanlaajuinen läsnäolo.   Lisätietoja on  osoitteessa http://www.zwipe.com.

Vastaa