Pankkipalvelut ja digiaika

SweepBankin innovatiivinen luottokortti ja mobiilisovelluksen edut

-> artikkeli sisältää mainoslinkkejä

SweepBank, osana globaalia ja suomalaisia juuriaan vaalivaa Multitude fintech -konsernia, tarjoaa asiakkailleen edistyksellisiä finanssipalveluja yli 20 maassa. Vuonna 2021 perustettu SweepBank on nopeasti noussut Multituden brändien joukossa esiin uutuutena, joka houkuttelee moderneja kuluttajia. Yli 50 000 asiakasta on jo löytänyt tiensä SweepBankin sovelluksen käyttäjiksi, hyödyntäen sen tarjoamia ilmaisia käyttö- ja säästötilejä, jotka tuottavat korkoa. Lisäksi SweepBank on tuonut markkinoille innovatiivisen virtuaalisen Mastercard-pankki- ja luottokortin, johon liittyy ainutlaatuisia Sweep Deals -tarjouksia. SweepBankin liiketoiminta perustuu eettisiin periaatteisiin ja vastuullisuuteen. Yhtiö kunnioittaa sekä voimassa olevia lakeja että kuluttajaviranomaisten asettamia standardeja, mikä takaa asiakkaille turvallisen ja luotettavan palvelukokemuksen. Virtuaalinen luottokortti on tätä päivä, ja sellaisen saat SweepBankin palvelusta.

SweepBankin luottokortin monipuoliset palvelut

SweepBankin luottokortti tarjoaa asiakkaille laajan valikoiman etuja, jotka tekevät siitä kilpailukykyisen ja houkuttelevan vaihtoehdon. Asiakkaiden käyttöön tulee virtuaalinen Mastercard luottokortti, joka mahdollistaa jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Kortin hakuprosessi on suunniteltu olemaan nopea ja vaivaton, ja asiakkaat saavat luottopäätöksen heti. Luottorajaksi voi saada 1 000 – 8 000 €, ja korttiin ei liity mitään avaus-, kuukausi- tai vuosimaksuja. Lisäksi kortti on yhteensopiva sekä Apple Payn että Google Payn kanssa, mikä mahdollistaa helpon ja turvallisen maksamisen. SweepBankin palveluihin sisältyy myös käyttötili, jonka vuosikorko on 1%, säästötili 1,4 % vuosikorolla ja määräaikaistili, jonka korko voi nousta jopa 3,3% asti. Asiakkaat voivat hyötyä myös ostoeduista ja saada jopa 5% cashbackia ostoksistaan osana kanta-asiakasohjelmaa.

Virtuaalisen luottokortin käyttö ja sen edut arjessa

Virtuaalisen luottokortin käyttöönotto on muuttanut tapaa, jolla asiakkaat suorittavat päivittäisiä maksutapahtumia. Tämä uuden ajan maksutapa mahdollistaa sekä verkkokauppaostokset että fyysiset ostokset nopeasti ja turvallisesti. Asiakkaat voivat liittää virtuaalisen luottokorttinsa mobiilimaksusovelluksiin, kuten Apple Payhin tai Google Payhin, mikä tekee maksutapahtumista sekä helppoja että nopeita. Turvallisuus on virtuaalikortin yksi suurimmista eduista, sillä se suojaa käyttäjän korttitiedot ja vähentää siten tietovarkauksien ja väärinkäytösten riskiä. Virtuaalisen kortin käyttö on intuitiivista, ja sen avulla asiakkaat voivat seurata menojansa reaaliajassa, mikä auttaa heitä hallitsemaan talouttaan paremmin.

Hakuprosessi, ehdot ja kustannukset

SweepBankin luottokortin hakeminen on helppoa ja nopeaa yhtiön verkkosivujen kautta. Hakuprosessin jälkeen asiakkaat saavat heti luottopäätöksen, ja kortti sekä muut pankkipalvelut ovat käytettävissä välittömästi SweepBankin mobiilisovelluksen lataamisen jälkeen. Hakijan vaatimukset ovat selkeät: vähintään 20 vuoden ikä, vähintään 1600 euron bruttokuukausitulot, ei maksuhäiriömerkintöjä ja vakituinen asuminen Suomessa. SweepBankin luottokortin kustannukset ovat läpinäkyvät: esimerkiksi 1500 euron luoton nimelliskorko on 19,9% ja todellinen vuosikorko 21,82%. 12 kuukauden maksuajalla kokonaiskustannus on 1 666,56€, josta kuluja on 166,56€. Tärkeää huomata on, että luottokorttiin ei liity kuukausi- tai vuosimaksuja, mutta tietyistä lisäpalveluista voi aiheutua maksuja.

*Huomautus: Luottokorttiin ei liity kuukausi- tai vuosimaksuja, mutta jotkin lisäpalvelut voivat olla maksullisia.

Vastaa