Pankkipalvelut ja digiaika

Olisiko nyt aika P2P sijoitukseen Nibble Financen kautta

Nibble.finance on datavetoinen P2P sijoitus alusta, jonka IT Smart Finance holding on perustanut vuonna 2019. Osana IT Smart Financea tarjoamme lainoja, joita myöntävät vain IT Smart Finance -tuotemerkillä Venäjällä ja Espanjassa it smart finance -tuotemerkillä liikkeeseen lasketut yritykset, nimeltään Joymoney. Joymoney tarjoaa nopeita, jopa 800 euron mikrolainoja.

Auto-Investment strategiat

Viime vuoden aikana olemme täysin tarkistaneet tuotteemme ja muuttaneet täysin Nibble P2P -sijoitusstrategiat. Yhdessä IT Smart Finance Holdingin ja it Smart Finance – holdingiin kuuluneen luottoyhtiömme Joymoneyn kanssa muutimme sen uudeksi tuotteeksi nimeltä Flexible Investment.

Flexible Investment -tuote sisältää kolme sijoitusstrategiaa – Classic, Balanced ja Special. Strategiat poikkeavat toisistaan riskin ja kannattavuuden suhteessa  ja aiempien kausien tulosten perusteella. 

Kullekin strategialle lainat valitaan sen mukaan, mikä on niiden riski joutua maksurästeihin.

Pisteytysmalli ja -teknologiat

Joymoney kehitti yhdessä luottopisteytypalvelu Scoristan kanssa ainutlaatuisia ennustavia malleja, jotka analysoivat lainanottajia kolmen kriittisen kriteerin mukaisesti: viiveen todennäköisyys, petoksen todennäköisyys ja uskollisuusaste. Tämän kaksinkertaisen pisteytysjärjestelmän avulla Nibble voi tarjota asiakkailleen räätälöityjästrategioita, joilla vältetään suuri riski.  Riskikomiteamme  tarkistaa ja julkaisee tulokset joka kuukausi edellisen kauden tulosten analyysin perusteella. Nibble-sijoittajat voivat olla varmoja siitä, että heille tarjotaan täysin todellisia, todennettuja lukuja, päivitettyjä korkoja, jotka perustuvat datapohjaisiin tietoihin pisteytystekniikoista. Se ei ole kaukaa haettu kannattavuus. Pisteytysmallin todistaa 120 000 kertamaksulainaa, jotka Joymoney on laskenut liikkeeseen yhteensä yli 12 miljoonalla eurolla sen perustamisesta lähtien vuonna 2014.

Lisätietoariskirasitusmallista ja Nibble <=>  Joymoneyn  suhteista:  https://www.fintechnews.org/lets-talk-about-risk/

Miten takaisinostotakuu toimii?

Vain Classic Investment Strategylla on takaisinostotakuu. Joymoneyn vararahaston antama takaus sekä Venäjällä (jos se on lain mukaan pakollinen) että Espanjassa kattaa lainojen maksukyvyttömyyteen liittyvät riskit ja tarjoaa takaisinoston. Oletetaan, että lainanottaja ei maksa lainaa takaisin 60 päivän kuluessa siitä, kun rahat on sijoitettu kuonkin  lainaan. Siinä tapauksessa yhtiö palauttaa sijoitetun summan ja sijoituksen taatut korkotuotot.

Lisätietoja takaisinostotakuusta ja taloudellisista riskeistä julkaistu tässä osiossa:  https://nibble.finance/safety-and-security/buyback-policy.html

Riskit & takuut

Mitä tapahtuu, jos lainanottajalla on erääntynyt maksu?

Ensinnäkin sijoittajien on ymmärrettävä selvästi, että Joymoney (Nibblen luottoyhtiö) on lainantakaisinmaksun sidosryhmä. Vain 10 prosenttia lainahakemuksista hyväksytään, ja näin Joymoney-yhtiöt (RU & ES) hallitsevat riskejään ja varmistavat 92 prosentin tuoton.

– 30 päivänkuluttua lakiosastomme ottavat yhteyttä lainanottajaan eri tavoin, jotta hän maksaa erääntyneen maksun

Balanced and Special -strategian vähimmäisinvestointiajan vuoksi 7 ja 12 kuukautta – riittää, että laina maksetaan takaisin 92%: ssa, ja tähän asti 100% kaikista Nibble-salkuista suljetaan onnistuneesti.

Ollakseen täysin avoimia olemme kuvanneet kaikki riskit, joita sijoittajat kantavat kunkin strategian yhteydessä: https://nibble.finance/investment-process/strategies.html

Sinun on myös tiedettävä, että monoalustoille, kuten Nibble ja sen luottoyhtiö Joymoney – parhaat lainanottajat eivät ole niitä, jotka palauttavat 100 % rahaa erääntyneenä palkkapäivänä, vaikka ne, jotka kuuluvat BB-B-luokitukseen (Balanced Strategy). Nämä asiakkaat palauttavat lainan 100% tapauksissa. Heillä on kuitenkin viive 1-30 päivää, mikä tarkoittaa, että veloitamme luottoprosentin, ei vain 30 vaan 60 päivää, ja saamme erääntyneitä sakkoja. Näin monoalustat voivat taata markkinalaskun tuottoastettaylemmän hinnan. Toivon, että se vastaa kysymykseen siitä, mitenit-yritykset tekevät rahaa, ja monoalustan ja markkinapaikan välisestä erosta.

Lisää parannuksia

 • Helmikuusta 21 lähtien nostimme sijoittajien korkoa: https://nibble.finance/news/nibble-raises-the-interest-rate.html
 • Olemme hankkimassa kahta lisenssiä, joita odotamme vuoden lopussa:
  sertifioitu rahanpesun vastainen asiantuntija (AML)
  Viron finanssivalvontaviranomainen (FSA)
 •  sijoittajat voivat lisätä saldoa Visa / Mastercardin kautta sekä pankkisiirrolla.
 • Lisätty pikakeskustelu- ja pikapuhelutuki saksalaisilla ja espanjalaisilla puhelinnumeroilla, joiden avulla asiakkaat voivat saada apua ja ratkaista ongelmansa mahdollisimman nopeasti.
 • Nibble-alusta lokalisoitu 5 kielelle: englanti, espanja, italia, saksa ja venäjä.

Asiakirjat:

 1. IT-Smart-Finance-for-2020
  https://itsmartfinance.com/docs/Results-of-IT-Smart-Finance-for-2020.pdf
 2. Audit_Report_2020_RU-FI:
  https://nibble.finance/uploads/doc/2020/Audit_Report_2020_RU-EN.pdf
 3. Keskuspankin toimilupa: https://nibble.finance/static/images/downloads/24.jpgVastaa