Pankkipalvelut ja digiaika

Limiitti.fi on nyt edullisempi Saldolimiitti

Limiitti.fi on nyt osa Saldoa ja samalla saanut nimekseen SaldoLimiitti. Verkkosivujen ilmettä on uudistettu ja samalla on uudistunut myös SaldoLimiitin hinnasto.

Voit hakea nyt entistä edullisempaa, mutta edelleen yhtä joustavaa 2000 € lainaa, jota voit nostaa pienissä erissä tilillesi aina tarvitsemasi summan verran. SaldoLimiitin uudistuneet hinnat ovat:

●     Kuukausierä alkaen 49 €/kk

●     Todellinen vuosikorko 29,6 %

●     Nimelliskorko 19,9 %

HUOM! Saat aina omaan taloudelliseen tilanteeseesi sopivan sinulle räätälöidyn lainatarjouksen!

Kuukausierien summat riippuvat sinusta

Mitä pienempi lainasi on, sitä pienemmät ovat myös eräsi. Lainasi kuukausierä on 15 % lainan kokonaismäärästä. Tyyppillisen Saldo Limiitin erät asettuvat 49 – 99 € välille, sillä olemme asettaneet erille minimi- ja maksimimäärät. Tämä helpottaa takaisinmaksua eikä kuukausierä pääse koskaan yllättämään sinua.

Voit aina myös maksaa kuukausierääsi suuremman määrän tai vaikka koko lainasi kerralla.

Täytä lainahakemus ja saat lainapäätöksen heti. Ensimmäinen nosto on tililläsi muutamassa minuutissa (klo 7 – 23 välisenä aikana) ja jatkossa SaldoLimiitti on käytettävissäsi ympäri vuorokauden. Voit nostaa rahaa aina tarpeen tullen ja maksamasi lainanlyhennykset palaavat luottorajallesi uudelleen käytettäviksi.

Luottotyyppi: 2000 € jatkuva laina. Vuotuinen nimelliskorko 19,9 %. Lainanhoitokulu: 0,01 % / päivä ja korkeintaan 150 € / vuosi. Todellinen vuosikorko: 29,6 %. Esimerkki luoton takaisinmaksusta: takaisinmaksettava summa yhteensä 2 295 € mikäli asiakas nostaa kerralla 2000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Lainan maksuaika: 33kk maksettaessa minimilyhennyksin.

SaldoLimiitti on osa Saldon tuoteperhettä ja lainanmyöntäjä on Suomalainen Saldo Finance Oyj. Saldo Finance oyj on toiminut suomalaisilla rahoitusmarkkinoilla jo vuodesta 2006 lähtien ja palvellut jo yli 500 000 tyytyväistä asiakasta tarjoamalla arjen rahoitusratkaisuja.

Vastaa