Pankkipalvelut ja digiaika

Suomalainen kryptovaluuttayritys Northcrypto laajensi omistuspohjaansa ja vahvistaa hallitustaan

Nopeassa kasvussa oleva kryptovaluuttojen välityspalvelu Northcrypto  laajensi omistuspohjaansa ja vahvistaa hallitustaan kahdella uudella jäsenellä, kun yhtiö nimesi hallitukseensa Jouni Hintikan sekä Aleksi Uusitalon – Jouni Hintikka toimii jatkossa myös hallituksen puheenjohtajana.

Jouni Hintikka on pitkän linjan rahoitusalan ammattilainen, joka tulee tukemaan yrityksen kasvua kokemuksellaan kasvuyrityksistä, hallitustyöstä sekä vahvalla osaamisellaan perinteiseltä pankkisektorilta. Hintikka on yksi Nasdaq Helsingin päälistalla olevan Fellow Pankin perustajista ja hän toimi yrityksen toimitusjohtajana perustamisesta heinäkuuhun 2020 asti.

“Perinteinen globaali finanssijärjestelmä on saanut rinnalleen nopeasti kehittyvän digitaalisen ja hajautetun rahajärjestelmän, jossa uskon Northcryptolla olevan iso mahdollisuus loistaa reguloituna toimijana. Yhtiö on vakuuttanut teknologisella osaamisellaan ja skaalautuvilla palveluillaan, joten nyt on aika hyödyntää laajentumismahdollisuudet ja kiihdyttää kasvua. Kansainväliset varainhoitajat ja pankit ovat myös alkaneet hajauttamaan varoja kryptoihin, kryptojen tarjoamiin korkovaihtoehtoihin ja samalla tekemään yhteistyötä kryptoalan toimijoiden kanssa. Uskon tämän tapahtuvan myös pohjoismaissa. Upeaa olla mukana Northcrypton tiimissä” kiteyttää Hintikka.

Yhtiön omistajiin ja hallitukseen liittyy lisäksi mm. peliyhtiö Superplus Gamesin hallituksessa vaikuttava Run Group Oy:n toimitusjohtaja ja omistaja Aleksi Uusitalo. Uusitalo on kokenut pääomasijoittaja ja hallitusammattilainen joka omaa laajasti kokemusta erilaisista yrityksistä.  NorthCrypto Oy:n hallituksen muodostavat jatkossa yhtiön perustaja Ville Runola, Miikka Laukkanen, Tyko Karjalainen, Esa Runola, Aleksi Uusitalo ja Jouni Hintikka.

”Perheyhtiömme toimintaa on aina ajanut uteliaisuus ja ennakkoluulottomuus uusia teknologioita kohtaan, ja olen erittäin innoissani saadessani liittyä alan suunnannäyttäjien joukkoon. Northcrypton lahjakas tiimi ja laaja ohjelmisto-osaaminen yhdessä lohkoketjuteknologian syvän tuntemuksen kanssa rakentavat loistavan pohjan tuleville vuosille.” toteaa Uusitalo.

Northcrypto tähtää pohjoismaiden arvostetuimmaksi kryptovaluuttayritykseksi


Turkulaisyhtiö on saavuttanut Suomessa vankan jalansijan kryptovaluuttasijoittajien keskuudessa ja seuraavaksi yhtiön katse siintää jo muissa pohjoismaissa.

“Näemme, että helppokäyttöisellä ja lokalisoiduilla kryptovaluuttapalvelulla on kysyntää myös muualla pohjoismaissa. Meidän missionamme on tehdä kryptovaluuttoihin sijoittamisesta helposti lähestyttävää ja tuoda sijoitusmuotoa vahvemmin tavallisten sijoittajien keskuuteen ja tällä reseptillä aiomme seuraavaksi jatkaa Pohjoismaiden johtavaksi ja arvostetuimmaksi toimijaksi”, Northcrypton toimitusjohtaja Ville Runola kertoo.

Northcrypto lyhyesti


Northcrypto on vuonna 2018 perustettu Finanssivalvonnan valvoma virtuaalivaluuttojen välityspalvelua tarjoava yritys, jonka tavoitteena on tehdä kryptovaluuttoihin sijoittamisesta kaikille helppoa ja turvallista. Yritys sijaitsee Turussa ja työllistää tällä hetkellä 11 henkilöä.

Northcrypto palvelee 20 000 sijoittajaa ja säästäjää 19 eri maasta.

Trackbacks & Pings

Vastaa