Pankkipalvelut ja digiaika

Lainasto – helppoa ja nopeaa rahoitusta arkeen

Young family with little daughter in a winter forest full of snow

Lainasto – Asiakaslähtöisyys ja innovatiivisuus rahoituspalveluissa

Lainasto on vakiinnuttanut asemansa suomalaisten keskuudessa tarjoamalla käyttäjäystävällisiä ja nopeita rahoitusratkaisuja. Yli 300 000 tyytyväistä asiakasta puhuvat palvelun laadun puolesta. Lainasto erottuu kilpailijoistaan selkeän ja nopean luottohakemuksensa, joustavien ehtojensa ja asiakaslähtöisten palveluidensa ansiosta. Luottohakemus on maksuton ja sen täyttö onnistuu nopeasti. Lainaston luottopalvelu on aina valmiina tarjoamaan välittömät luottopäätökset.

Lainasto korttiluotto – Vapaus tehdä ostoksia globaalisti

Lainaston tarjoama korttiluotto sisältää virtuaalisen Visa-kortin, jonka avulla on mahdollista tehdä ostoksia maailmanlaajuisesti yli 40 miljoonassa liikkeessä. Visa-kortin voi liittää myös Google Pay -maksupalveluun, mikä mahdollistaa nopeat ja helppokäyttöiset maksut. Luottorajan alkusumma on 300–500 euroa, ja se voi kasvaa aina 3000 euroon asti. Luoton nimelliskorko on vain 19,90%.

Miksi Lainasto on oikea valinta?

Nopeus ja yksinkertaisuus

Lainaston luottokorttihakemus on täysin digitaalinen ja vaatii vain muutaman minuutin. Hakuprosessi on suunniteltu olemaan nopea ja vaivaton, jotta asiakkaat voivat keskittyä olennaiseen.

Ei ylimääräisiä vaatimuksia

Lainasto tekee luotonhakemisesta vaivatonta. Kun hakemus on lähetetty, asiakkaan ei tarvitse tehdä enempää. Tämän ansiosta Lainaston palvelut ovat markkinoiden nopeimpia. Myönteisen päätöksen saatuasi pääset pian käyttämään luottokorttiasi.

Lainaston korttiluoton ehdot ja edut

Joustavaa ja vakuudetonta luottoa

Lainaston korttiluotto on vakuudeton, ja sen nimelliskorko on kilpailukykyinen 19,00 %. Päivittäiset luotonhoitokulut ovat ainoastaan 0,01 %, enintään 150 € vuodessa. Esimerkiksi 3000 euron luoton kustannukset 12 kuukauden maksuajalla ovat 427,20 €, ja kokonaissumma 3 427,20 €. Todellinen vuosikorko on 28,48 %.

Valinnaiset lisäpalvelut

Asiakkaille tarjotaan valinnaisia lisäpalveluita, kuten eräpäivän siirtoa 5,00 euron hinnalla ja paperilaskua 4,90 €/kk. Sähköinen laskutus on maksuton.

Virtuaalinen Visa ja Google Pay – Uusi aika verkkomaksamisessa

Innovatiivinen yhdistelmä

Lainaston virtuaalinen Visa-luottokortti yhdistettynä Google Pay -maksupalveluun tarjoaa sujuvan kokemuksen verkkoshoppailussa ja kauppapaikkojen maksutapahtumissa.

Turvaa yllättäviin tilanteisiin

Lainasto Tuloturva

Lainasto Tuloturva tarjoaa taloudellista turvaa ja mielenrauhaa yllättävien tilanteiden, kuten työttömyyden tai työkyvyttömyyden, varalle.

Lainasto tuo markkinoille ainutlaatuisen yhdistelmän nopeutta, joustavuutta ja luotettavuutta rahoitusratkaisuissaan. Olipa kyseessä arkipäivän menojen kattaminen tai odottamattomien kulujen hallinta, Lainasto on luotettava kumppanisi. Sen käyttäjäystävälliset palvelut, kilpailukykyiset ehdot ja luotettavuus tekevät siitä alan ehdottoman kärkinimen.

Vastaa