Pankkipalvelut ja digiaika

Pohjoismaiden isoimmat pankit ja niiden palvelut

Pohjoismaissa on useita suuria pankkeja, joilla on laaja valikoima erilaisia pankkipalveluita. Jos pankit eivät kiinnosta, mutta haluat nopeasti nähdä pikavippitarjoukset, klikkaa tuota edellä olevaa linkkiä…

Tässä on lyhyt kuvaus Pohjoismaiden suurimmista pankeista ja niiden palveluista:

Nordea

Nordea on Pohjoismaiden suurin pankki, joka tarjoaa laajan valikoiman pankkipalveluita, kuten säästötilejä, lainoja, luottokortteja, vakuutuksia ja varainhoitopalveluita. Nordean palvelut ovat suunnattuja sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Nordealla oli vuoden 2020 lopussa noin 10 miljoonaa asiakasta, ja sen liiketoiminnan arvo oli noin 228 miljardia euroa. Nordean palveluihin kuuluvat muun muassa talletukset, säästötilit, lainat, luottokortit, vakuutukset ja varainhoitopalvelut. Pankki tarjoaa myös yritysasiakkailleen monipuolisia pankkipalveluita, kuten kassanhallintapalveluita, rahoitusratkaisuja ja varainhoitopalveluita.

Danske Bank

Danske Bank on toiseksi suurin pankki Pohjoismaissa, joka tarjoaa monipuolisia pankkipalveluita yksityishenkilöille ja yrityksille. Palveluihin kuuluvat muun muassa talletukset, sijoitukset, lainat, vakuutukset ja maksuliikennepalvelut. Danske Bankilla oli vuoden 2020 lopussa noin 3,3 miljoonaa asiakasta, ja sen liiketoiminnan arvo oli noin 22 miljardia euroa. Pankki tarjoaa laajan valikoiman pankkipalveluita, kuten talletuksia, säästötilejä, lainoja, luottokortteja, vakuutuksia ja varainhoitopalveluita. Danske Bank tarjoaa myös yritysasiakkailleen monipuolisia pankkipalveluita, kuten kassanhallintapalveluita, rahoitusratkaisuja ja varainhoitopalveluita.

SEB

SEB on Ruotsin suurin pankki, joka tarjoaa laajan valikoiman pankkipalveluita yksityishenkilöille ja yrityksille. Palveluihin kuuluvat muun muassa säästötilit, lainat, luottokortit, vakuutukset ja varainhoitopalvelut. SEB:llä oli vuoden 2020 lopussa noin 4 miljoonaa asiakasta, ja sen liiketoiminnan arvo oli noin 31 miljardia euroa. Pankki tarjoaa laajan valikoiman pankkipalveluita, kuten talletuksia, säästötilejä, lainoja, luottokortteja, vakuutuksia ja varainhoitopalveluita. SEB tarjoaa myös yritysasiakkailleen kassanhallintapalveluita, rahoitusratkaisuja ja varainhoitopalveluita.

Swedbank

Swedbank on Ruotsin toiseksi suurin pankki, joka tarjoaa monipuolisia pankkipalveluita yksityishenkilöille ja yrityksille. Palveluihin kuuluvat muun muassa talletukset, lainat, luottokortit, vakuutukset ja sijoitukset. Swedbankilla oli vuoden 2020 lopussa noin 7,5 miljoonaa asiakasta, ja sen liiketoiminnan arvo oli noin 21 miljardia euroa. Pankki tarjoaa laajan valikoiman pankkipalveluita, kuten talletuksia, säästötilejä, lainoja, luottokortteja, vakuutuksia ja sijoituspalveluita. Swedbank tarjoaa myös yritysasiakkailleen kassanhallintapalveluita, rahoitusratkaisuja ja varainhoitopalveluita.

Handelsbanken

Handelsbanken on Ruotsin suurin yrityspankki, joka tarjoaa pankkipalveluita sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Handelsbankenin palveluihin kuuluvat muun muassa talletukset, lainat, luottokortit ja sijoitukset. Handelsbankenilla oli vuoden 2020 lopussa noin 12 miljoonaa asiakasta, ja sen liiketoiminnan arvo oli noin 18 miljardia euroa. Pankki tarjoaa laajan valikoiman pankkipalveluita, kuten talletuksia, säästötilejä, lainoja, luottokortteja, vakuutuksia ja varainhoitopalveluita. Handelsbanken tarjoaa myös yritysasiakkailleen kassanhallintapalveluita, rahoitusratkaisuja ja varainhoitopalveluita.

Bank Norwegian

Vuoden 2020 lopussa Bank Norwegianilla oli noin 1,5 miljoonaa asiakasta, ja sen lainaportfolion arvo oli noin 27 miljardia Norjan kruunua, mikä vastaa noin 2,8 miljardia euroa. Pankki on kasvanut nopeasti viime vuosina ja se on laajentanut toimintaansa myös Saksan ja Itävallan markkinoille.

Näiden lisäksi on myös muita suuria pankkeja Pohjoismaissa, kuten DNB Norja, OP Suomessa ja Islandsbanki Islannissa. Jokaisella pankilla on omat vahvuutensa ja palvelunsa, ja sijoittajan kannattaa vertailla eri pankkien tarjoamia palveluita ja kuluja ennen päätöksentekoa.

Trackbacks & Pings

  • Biometriikka ja pankkitoiminta 2020-luvulla - ePankki :

    […] Pankkiala: Biometriikkaa käytetään laajasti pankkialalla, kuten jo mainitsimme, asiakkaiden henkilöllisyyden todentamiseen ja pankkipalvelujen käyttöön. Se voi myös auttaa vähentämään petosten riskiä korttimaksuissa ja rahan nostoissa. […]

    1 vuosi ago

Vastaa